Exposeren

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie. De ontwikkelingen volgen in een hoog tempo op, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Het is dan ook niet voor niets dat de Precisiebeurs al jaren het trefpunt is voor de industrie op dit gebied. Om mee te kunnen gaan in alle ontwikkelingen, is specialisatie op vele gebieden noodzakelijk. Samenwerking en kennisdeling tussen bedrijven en kennisinstellingen is daarbij essentieel om specifieke kennis te mobiliseren voor nieuwe oplossingen.  

 

De editie voor 2019 is volgeboekt. Heeft u interesse om deel te nemen aan de editie van 2020? Maak dan hier uw interesse kenbaar. 

precisiebeurs tu delft

Waarschuwing aan exposanten

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit zijn onder andere de volgende “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn. Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, Hans Houdijk +31 40 296 99 22.