PB2021 1200x628 Uitreiking award

DSPE reikt 9e Ir. A. Davidson Award uit!

Op 10 en 11 november 2021 vindt de 20e editie van de Precisiebeurs plaats! Via onze social media kanalen, verschillende e-mails en onze website heeft u al wat kunnen lezen over het Big Science congresprogramma, de internationale Meet & Match, het Young Talent programma, partnerland België en de ruim opgezette beursvloer. Graag nemen we u alvast mee naar de uitreiking van de Ir. A. Davidson Award op 11 november. In dit artikel leest u voor wie de award is bedoeld en hoe u iemand uit uw netwerk kunt nomineren.

Uitreiking door DSPE

De 9e Ir. A. Davidson Award wordt dit jaar uitgereikt door DSPE. Helaas moest de prijsuitreiking van vorig jaar worden uitgesteld vanwege Covid-19, maar is de uitreiking dit jaar terug op de Precisiebeurs in ’s-Hertogenbosch.

Wat is de Ir. A. Davidson Award?

De Davidson Award is bedoeld als aanmoedigingsprijs voor jonge professionals in de Precisietechnologie. Hierbij kunt u denken aan een engineer die in 5-10 jaar werkervaring al een erkend track record is gaan maken. Iemand die een opmerkelijke passie heeft voor het vakgebied. 

Kandidaten worden genomineerd door bedrijven en instellingen in de fijnmechanica. Als erkenning van de opmerkelijke meerwaarde van die persoon. De uiteindelijke selectie wordt gemaakt door een vakjury, op basis van uw input. De prijswinnaar wordt beloond met:

  • Een trofee en certificaat
  • Een geldprijs van 250 euro
  • Een mooie ceremonie in de spotlights voor de winnaar én het bedrijf

Uiteraard geeft het marketingteam van de Precisiebeurs nog extra media-aandacht aan de winnaar en de organisatie waar hij of zij werkzaam is. 

Iemand nomineren?

Is er iemand in uw netwerk die u wil nomineren voor de 9e Ir. A. Davidson Award? Laat het DSPE weten door een e-mail te sturen naar info@dspe.nl met daarbij een korte reden voor nominatie. De deadline voor nominatie is 20 september 2021.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@dspe.nl.

Bezoek op 10 en 11 november de Precisiebeurs

Registreer uw bezoek aan de Precisiebeurs gratis!