Euspen

euspen congres gaat door als digitaal event op 17 en 18 november

Het voorafgaand aan de Precisiebeurs geplande congres van euspen, de Special Interest Group Meeting on Precision Motion Systems & Control, gaat dit jaar door als digitaal event op 17 en 18 november. 

Deze eerste bijeenkomst van de Special Interest Group (SIG) van euspen over Precision Motion Systems & Control brengt onderzoekers en professionals uit de academische wereld, de industrie en overheidsinstanties samenb om de modernste voorbeelden uit de praktijk en belangrijke onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van precisie te bespreken. De focus hierbij ligt op engineering geassocieerd met Precision Motion Systems & Control. 

Het volledige programma is online. Tijdens het programma geeft Huub Janssen van JPE, B.V. (NL) een tutorial over ontwerpconcepten voor positionering van submicrometers. Prof. Hans Butler van ASML (NL) vertelt in zijn keynote over  "Mechatronische uitdagingen in optische lithografie" en prof. Eberhard Manske van TU Ilmenau, (DE) spreekt over  "Mechatronische benaderingen met hoge precisie voor geavanceerde technologieën voor nanopositionering en nanometing."

Meer informatie en aanmelden