PI Meet The Expert

Ontmoet PI experts en vergroot uw kennis | Physik Instrumente

Ga met Physik Instrumente (PI) mee terwijl men de wereld van precisietechnologie betreedt en laat u informeren over de nieuwste motion control en piezo technologieën. Exposant op de Precisiebeurs Physik Instrumente (stand #471), nodigt u graag uit om vrijblijvend deel te nemen aan een aantal zeer interessante technische sessies waarin men de nieuwste kennis deelt omtrent Piezo Technology en ACS Motion control. Bekijk het ​​programma en verzeker u van een plek voor de Meet the Experts parallelsessies.

Maak kennis met ACS Motion Control Experts

Benieuwd naar oplossingen voor uw high-performance motion control-uitdagingen? ACS-experts Jan Suske en Ankit Khanore vertellen u graag alles over de ACS-producten en laatste ontwikkelingen. Hieronder een kort (Engels) overzicht van andere onderwerpen die ze zullen bespreken:

  • Advanced multi-axis motion profile generation algorithms
  • Advanced servo control algorithms including LearningBoost and non-linear control
  • ACS product line for laser processing applications
  • Advanced laser and inspection/metrology position-based triggering capabilities

Laat u inspireren door piëzo-technologie expert Mathias Winter

Ontdek, leer en bespreek de eindeloze mogelijkheden van Piëzo-technologie. PI heeft tijdens deze technische sessie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat u zich tijdig aanmeldt voor deze sessie. Expert Mathias Winter - Global Director Technology Center - Piezo Drives & Systems bij PI, kijkt er naar uit om met u te duiken in de verschillende piëzo oplossingen die heden ten dage beschikbaar zijn en bijbehorende toepassingen in de medische, microscopie, semicon en fotonica markt. Een kort overzicht van de onderwerpen die besproken worden tijdens de sessie:

  • Grondbeginselen van piëzo-technologie
  • Piëzo-componenten, actuatoren en piëzo-motoren
  • PICMA® technologie
  • Applicatie voorbeelden 

PIRest: Actieve piëzo-elementen zonder continu vermogen

Met groot genoegen duikt PI in het vernieuwende onderwerp van de PIRest piëzo-actuator technologie: een technologie die een langdurige stabiele positionering mogelijk maakt zonder permanente stroomverbruik. Ideaal voor uiteenlopende applicaties denkende bijvoorbeeld aan optical alignment en machine adjustment met nanometer precisie en tot wel 10 micrometer range.

Expert Jonas Reiser, een van de ontwikkelaars van de PIRest technologie, zal u meer vertellen over de technologie achter PIRest waarbij gebruik gemaakt wordt van een live demo. Hieronder een korte opsomming van de onderwerpen die hij zal bespreken tijdens de Meet the Expert sessie:

  • Technologie achter PIRest
  • De voordelen van PIRest in één oogopslag
  • PIRest productportfolio
  • Toepassingen die kunnen profiteren van PIRest technologie

Programma

De Meet the Expert sessies vinden plaats in congrescentrum 1913 in zaal Lakenvelder 34 die grenst aan de Precisiebeurs. PI zorgt voor een looproute van de stand naar de locatie (5-7 minuten lopen vanaf de stand).

Dag 1 | 16 november 2022
10.30 — 11.30 uur
Meet the Expert: Vind oplossingen voor uw High-Performance Motion Control uitdagingen met ACS!
Spreker: Ankit Khanore

13.30 — 14.30 uur
Meet the Expert: Ins en outs van piëzo-technologie en toepassingen
Spreker: Mathias Winter

Dag 2 | 17 november 2022
10.30 - 12.00 uur
Meet the Expert: Actieve piëzo-elementen zonder continu stroomverbruik
Spreker: Jonas Reiser

13:30 - 14:30 uur
Meet the Experts: Vind oplossingen voor uw High-Performance Motion Control uitdagingen met ACS!
Spreker: Jan Suske & Ankit Khanore

Meld u gratis aan voor de precisiebeurs via de onderstaande button om Physik Instrumente op de stand te ontmoeten. Registreer u daarnaast voor Meet the Expert sessies via het formulier op de website van PI

Registreer gratis uw bezoek