Kick-off & inspiratiesessie 2023

De voorbereidingen voor de Precisiebeurs zijn in volle gang! Kom naar onze kick-off bijeenkomst op vrijdagochtend 23 juni van 09.00 tot 13.00 uur bij Mikrocentrum in Veldhoven (De Run 1115). Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de opzet van de 22e editie van de Precisiebeurs en brengen we inspirerende (gast)sprekers aan het woord. Geniet van een ontbijtbuffet, ontvang actuele informatie over deze editie, netwerk met collega-exposanten en doe inspiratie op tijdens de Marketing in de High Tech sessie. Daarnaast horen we graag jouw ideeën over de (toekomst van de) Precisiebeurs.

Let op: Deze sessie is enkel bedoeld voor exposanten van de Precisiebeurs 2023 (max. 2 personen per bedrijf). Exposanten ontvangen via de e-mail een uitnodigingslink.

Programma

  • 09.00 uur: Ontvangst, met een ontbijtbuffet

  • 10.00 uur: Inspiratiesessie 'Marketing in de High Tech' door Jorg Michiels en Sten van Poppel (Maaketing)
    Een interactieve sessie over het toepassen van marketing in de technische B2B-omgeving. Beide hebben roots in de maakindustrie, kennen ‘onze sector‘ en  weten zich in te leven in de uitdagingen waar de maakindustrie mee te maken heeft. Het doel van de sessie? Om Nederlandse maakbedrijven kennis te laten maken met de kracht en noodzaak van (online) marketing.
  • 11.00 uur: Korte pauze

  • 11.15 uur: Status Precisiebeurs 2023: thema's, programma, partners & commissies

  • 11.45 uur: Haal meer uit jouw deelname: ontdek concrete tools die de Precisiebeurs biedt

  • 12.15 uur: Netwerkmogelijkheid