Opleidingen

Gezien de snelheid van technische en organisatorische veranderingen is het belangrijk dat medewerkers hun kennis en kunde op peil houden. Mikrocentrum biedt een uitgebreid programma van praktijkgerichte cursussen. Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen gerelateerd aan de Precisiebeurs.

3D-meettechniek (CMM)

In de cursus 3D-meettechniek leer je op gestructureerde wijze 3D-meetopdrachten uit te voeren en een 3D meetmachine efficiënt te beheren. Bekijk de cursus!

Geometrische meettechniek

In de cursus Geometrische meettechniek leer je de juiste keuze te maken uit een scala van meetapparatuur en daarmee betrouwbaar te meten. Bekijk de cursus!

Kalibreren van geometrische meetmiddelen

In de cursus Kalibreren van geometrische meetmiddelen leer je alles over meetmiddelen kalibreren kalibratievoorschiften en meetonzekerheid. Bekijk de cursus!

Vorm- en plaatstoleranties

Kun je de tolerantie-eisen van een werkstuk juist definiëren of interpreteren met betrekking tot functie maakbaarheid meetbaarheid en kosten?

Vorm- en plaatstoleranties voor productieomgeving

Tijdens de cursus Vorm- en plaatstoleranties voor productieomgeving leer je alle methodes van bematen en geometrisch tolereren. Bekijk de cursus!