Al 19 jaar is de Precisiebeurs hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie. Grotere precisie en verregaande miniaturisatie zijn daarvoor de aanleiding. Deze technologie ontwikkelt zich in een hoog tempo, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Dit vraagt om specialisatie op vele gebieden. Samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen is daarbij noodzakelijk om specifieke kennis te mobiliseren voor nieuwe oplossingen.

 

precisiebeurs tu delft

Ontmoet ruim 280 specialistische bedrijven en kennisinstituten op de expo

Als bezoeker van de Precisiebeurs maakt u op de expo kennis met ruim 280 specialistische bedrijven op het gebied van fijnmechanica, motion control, oppervlaktebehandeling, microtechnologie, microassemblage, optica etc. Ook ontmoet u productontwerpers, kennisinstituten en leveranciers van materialen, precisiemachines en meetmachines. Als productontwikkelaar of constructeur komt u in contact met specialisten die u kunnen helpen met het realiseren van nieuwe producten. Voor inkopers liggen er kansen om kennis te maken met productontwikkelaars in precisietechnologie.

Uitgebreid programma

De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt van bedrijven en organisaties actief in hoog- en ultra-precisietechnologie. Binnen dit vakgebied volgen de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen elkaar in een rap tempo op. Kennis uitwisseling en netwerken is essentieel om op de hoogte te blijven, snel mee te gaan in de huidige en nabije technologische ontwikkelingen en zo uw positie in de markt te versterken. Parallel aan de expo biedt de Precisiebeurs er ook een uitgebreid programma met daarin: 

  • ruim 60 lezingen;
  • Big Science congresprogramma;
  • Meet & Match door KvK en Enterprise Europe Network;
  • uitreiking Wim van der Hoek Award;
  • uitreiking Ir. A. Davidson Award

Astrodeeltjesfysica

Big Science Precisiebeurs

Van Big Science naar Big Business

Big Science verwijst naar fundamenteel en grensverleggend onderzoek dat in grote internationale verbanden wordt uitgevoerd. Voor dergelijk onderzoek zijn omvangrijke en onderzoeksfaciliteiten nodig die met hulp van de high tech industrie worden uitgevoerd. In het Big Science Congresprogramma tijdens de Precisiebeurs vertellen internationale topsprekers van diverse onderzoeksinstituten over recente ontwikkelingen en komende aanbestedingen.