Al ruim 20 jaar is de Precisiebeurs de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie. Grotere precisie en verregaande miniaturisatie zijn daarvoor de aanleiding. Deze technologie ontwikkelt zich nog steeds in een hoog tempo, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Dit vraagt om specialisatie op vele gebieden. Samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen is daarbij noodzakelijk om specifieke kennis te mobiliseren voor nieuwe oplossingen. De combinatie van beursvloer, netwerkgelegenheden en congresprogramma bezorgt u als bezoeker een efficiënte tijdsbesteding!

Precisiebeurs 2021 expo

Ontmoet ruim 300 specialistische bedrijven en kennisinstituten op de expo

Als bezoeker van de Precisiebeurs maakt u op de expo kennis met ruim 300 specialistische bedrijven op het gebied van fijnmechanica, motion control, oppervlaktebehandeling, microtechnologie, microassemblage, optica etc. Ook ontmoet u productontwerpers, machinebouwers, kennis-en opleidingsinstituten en leveranciers van materialen, precisiemachines en meetmachines. U komt direct in contact met specialisten die u kunnen helpen met het realiseren van nieuwe producten en processen. Voor inkopers liggen er kansen om gericht en efficiënt kennis te maken met al deze toptechnologie spelers in de precisietechnologie. Bij de brancheverenigingen, hogescholen en universiteiten ontmoet u de aanstormende toptalenten en alumni. U vergroot uw kennis en netwerk door deel te nemen aan de Meet&Match en lezingen. 

Uitgebreid programma

De Precisiebeurs is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt van bedrijven en organisaties actief in hoog- en ultra-precisietechnologie. Binnen dit vakgebied volgen de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen elkaar in een rap tempo op. Kennis uitwisseling en netwerken is essentieel om op de hoogte te blijven, snel mee te gaan in de huidige en nabije technologische ontwikkelingen en zo uw positie in de markt te versterken. Parallel aan de expo biedt de Precisiebeurs daarom ook een uitgebreid programma. Het kan natuurlijk zijn dat programmaonderdelen aangepast moeten worden door corona maatregelen. Houd deze website in de gaten voor updates.

  • Beursvloer met ruim 300 exposanten
  • Netwerkborrels
  • Ruim 50 lezingen in parallelle streams
  • Big Science congresprogramma
  • Internationale Meet & Match door Enterprise Europe Network
  • Congres European Society for Precision Engineering and Nanotechnology (EUSPEN)
  • Stand en uitreiking Awards door Dutch Society for Precision Engineering (DSPE)
  • Young Talent programma met pitches en posterpresentaties
  • Bruisende netwerkarena met paneldiscussies, pitches, expert sessions
  • Arena met universiteiten, hogescholen, start-ups & kennisinstellingen

Precisiebeurs beursvloer

Big Science Precisiebeurs

Van Big Science naar Big Business

Big Science verwijst naar fundamenteel en grensverleggend onderzoek dat in grote internationale verbanden wordt uitgevoerd. Voor dergelijk onderzoek zijn omvangrijke projecten en onderzoeksfaciliteiten nodig die met hulp van de high tech industrie worden uitgevoerd. In het Big Science Congresprogramma tijdens de Precisiebeurs vertellen internationale topsprekers van de diverse onderzoeksinstituten over recente ontwikkelingen en komende aanbestedingen. De Nederlandse ILO's (Industrial Liason Officers) zijn aanwezig in de diverse Precisiebeurs programmaonderdelen om u te helpen.