Al ruim 20 jaar is de Precisiebeurs dé vakbeurs waar de gehele precisietechnologie waardeketen samenkomt

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie. Grotere precisie en verregaande miniaturisatie zijn daarvoor de aanleiding. Deze technologie ontwikkelt zich nog steeds in een hoog tempo, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Dit vraagt om specialisatie op vele gebieden. De combinatie van beursvloer, netwerkgelegenheden en congresprogramma maakt de Precisiebeurs uniek en bezorgt je als bezoeker een efficiënte tijdsbesteding!

✓ Beursvloer met 350+ exposanten
✓ Bruisende netwerkarena met paneldiscussies, pitches en expert sessions
✓ Ruim 50 inspiratie sessies in parallelle streams
✓ Netwerkborrels 
✓ Big Science congresprogramma 
✓ Internationale Meet & Match
✓ DSPE Uitreiking Awards
✓ Young Talent programma met pitches en demopleinen

De mogelijkheid om je aan te melden voor de Precisiebeurs 2024 volgt later.

Precisiebeurs beursvloer

Ontmoet 350 specialistische bedrijven en kennisinstituten uit de precisietechnologie waardeketen

Als bezoeker ontmoet je op de beursvloer in twee dagen tijd 350 bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen op het gebied van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuüm & clean, micro processing & motion, laser & photonics en production for high precision. Je ontmoet daarlangs verschillende vakexperts werkzaam in de machinebouw of leveranciers van bijvoorbeeld materialen, precisiemachines en meetmachines. Kom direct in contact met specialisten die je helpen met het realiseren van nieuwe producten en processen. 

 

Precisiebeurs groeit mee met de ambities van de hightech industrie

De alsmaar stijgende vraag naar meer en sneller produceren is voor niemand meer onbekend. Dat dit de komende jaren aanhoudt voor de precisietechnologie waardeketen, is een feit. De opkomende uitdagingen hierbij zitten meer in de vraag; 'hoe optimaliseer je samen met je klant je huidige processen'. En hoe zet je de juiste processen in wanneer kennis rondom automatiseren of procesontwikkeling ontbreekt? Want juist in de waardeketen liggen nog kansen om de efficiency te verbeteren. 

Lees hier het volledige artikel

Precisiebeurs stand

Precisiebeurs product

De huidige uitdagingen die de hoge eisen aan materialen en componenten met zich meebrengen

Precisietechnologie vereist dat materialen en componenten met uiterste nauwkeurigheid worden geproduceerd en verwerkt. Dit kan uitdagingen met zich meebrengen bij de keuze van materialen en de ontwikkeling van productiemethoden die voldoen aan de strenge eisen van precisietechnologie. Zo verovert metrologie stilaan haar plek in het engineersproces. Is 100% inspectie daarmee in zicht? 

Lees hier het volledige artikel