Exposeren

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie. De ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Het is dan ook niet voor niets dat de Precisiebeurs al 20 jaar hét trefpunt is voor de industrie op dit gebied. Om mee te kunnen gaan in alle ontwikkelingen, is specialisatie op vele gebieden noodzakelijk. Samenwerking en kennisdeling tussen bedrijven en kennisinstellingen is daarbij essentieel om specifieke kennis te mobiliseren voor nieuwe oplossingen.  

Vanwege de grote belangstelling zijn wij voor de Precisiebeurs genoodzaakt om te werken met een wachtlijst voor exposanten. Door de verplaatsing van de beurs naar de Brabanthallen dit jaar is er ook extra ruimte beschikbaar gekomen voor nieuwe toetreders. De wachtlijstkandidaten worden hierover komende welken geïnformeerd. Bij interesse kunt ook zelf contact opnemen. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met Bart Kooijmans, manager Precisiebeurs.

De Precisiebeurs in de 1,5 meter samenleving

De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben ook effect op de Precisiebeurs. Als organisator volgt Mikrocentrum de ontwikkelingen op de voet en past alle vereiste maatregelen toe, aangevuld met extra maatregelen om uw bezoek veilig en aangenaam te maken. Momenteel worden alle mogelijkheden en te nemen aanpassingen onderzocht. Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt via de nieuwsrubriek van deze website, social media kanalen en via de nieuwsbrief.

Download informatiebrochure

Ja, ik heb interesse in exposeren

Heeft u interesse om deel te nemen aan de editie van 2021? Maak dan hier uw interesse kenbaar. 

precisiebeurs tu delft

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Precisiebeurs en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Event Fair
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.