Profileer jouw bedrijf op de Precisiebeurs

De Precisiebeurs is een combinatie van een uitgebreide vakbeurs en een inhoudelijk kennisprogramma op het gebied van precisietechnologie. De afgelopen jaren is de Precisiebeurs uitgegroeid tot een internationaal begrip in het vakgebied. Met meer dan 300 exposanten en een groot aantal toonaangevende partners is de Precisiebeurs een unieke ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met productie, onderzoek en ontwikkeling in het hoog nauwkeurige bereik.

Precisiebeurs 2023: zo zet je jouw bedrijf en oplossingen in de spotlights

Als exposant zijn er verschillende manieren waarop je jouw bedrijf, producten en diensten kunt presenteren aan een breed publiek dat grote interesse heeft in de mogelijkheden van precisietechnologie. Je kunt ervoor kiezen om je eigen stand op de beursvloer te plaatsen, maar we bieden ook een complete standbouw-service aan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Download dan de brochure.

Download exposanten informatie

 

 

 

AM23

AM for Precision Area

Heb jij een additive manufacturing oplossing die klaar is om gebruikt te worden op het gebied van precisietechnologie? Dan is de AM for Precision Area tijdens de Precisiebeurs 2023 jouw podium! Krijg de kans om jouw AM-innovatie te tonen aan internationale en nationale bezoekers binnen de precisietechnologie zoals beslissers, inkopers en technische professionals werkzaam in: metrologie, vacuüm & clean, mechatronische engineering & systemen, laser & fotonica, micro processing & motion en productie voor hoge precisie.

Download de AM for Precision Area brochure

Ja, ik heb interesse in exposeren

Heb je interesse om deel te nemen aan de Precisiebeurs? Maak dan hier jouw interesse kenbaar. 

 

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Precisiebeurs en op deze manier misbruik van je proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren je altijd de bron te verifiëren. Wanneer je twijfelt, kun je contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Event Trade
  • Event Fair
  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Fairs & Business
  • Inside Data View
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij je dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kun je contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.