Profileer jouw bedrijf op de Precisiebeurs

De Precisiebeurs is een combinatie van een uitgebreide vakbeurs en een inhoudelijk kennisprogramma op het gebied van precisietechnologie. De afgelopen jaren is de Precisiebeurs uitgegroeid tot een internationaal begrip in het vakgebied. Met 350 exposanten en een groot aantal toonaangevende partners is de Precisiebeurs een unieke ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met productie, onderzoek en ontwikkeling in het hoog nauwkeurige bereik.

Precisiebeurs 2024: zo zet je jouw bedrijf en oplossingen in de spotlights

Als exposant zijn er verschillende manieren waarop je jouw bedrijf, producten en diensten kunt presenteren aan een breed publiek dat grote interesse heeft in de mogelijkheden van precisietechnologie. Je kunt ervoor kiezen om je eigen stand op de beursvloer te plaatsen, maar we bieden ook een complete standbouw-service aan.

Ja, ik heb interesse in exposeren

Precisiebeurs23 exposeren

Programmacommissie en de exposantenraad

De programmacommissie en de exposantenraad van de Precisiebeurs bestaan uit vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties die deelnemen aan of betrokken zijn bij de beurs. De exposantenraad fungeert als klankbord voor exposanten en zorgt ervoor dat de belangen van de exposanten worden behartigd. De programmacommissie is het klankbord voor alle initiatieven en programma onderdelen rondom de Precisiebeurs, waarvan het lezingenprogramma de grootste factor is. Heb je suggesties voor verbeteringen in de beursindeling, ideeën voor het aandragen van sprekers, of een invulling van andere programma onderdelen? Deel dan jouw suggesties met ons via de onderstaande button en wij leggen ze voor aan de programmacommissie en/of exposantenraad.

Kom met ons in contact

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers

Regelmatig ontvangen wij signalen van onze exposanten over internationale ‘uitgevers’ en 'bezoekerslijst verkopers' die met door hen toegezonden formulieren en berichten de suggestie wekken dat ze verband houden met de Precisiebeurs. Enkele van deze organisaties zijn onder andere Expo-Guide, Fair Expo, Fair Guide, Event Fair, International Fairs Directory, en steeds nieuwe varianten.

Ter volledigheid willen we benadrukken dat Mikrocentrum op geen enkele wijze samenwerkt met dergelijke organisaties. Wees dus alert en onderteken geen formulieren of berichten van deze organisaties. Bij de Precisiebeurs gaan betaalde extra diensten altijd via de beveiligde login van het exposantenportaal. Bezoekerslijsten worden na afloop kosteloos door ons ter beschikking gesteld.

Vragen?

Bij twijfel of vragen kun je contact opnemen met Mikrocentrum via +31 40 296 99 22.