Exposeren

Het is niet voor niets dat de Precisiebeurs al 20 jaar hét trefpunt is op dit vakgebied. Om mee te kunnen gaan in alle ontwikkelingen, is specialisatie op vele gebieden noodzakelijk. Naast de open klantencontacten is samenwerking en kennisdeling tussen bedrijven en kennisinstellingen daarbij essentieel.

Netwerken en kennisdelen op een zo veilig mogelijke manier

De roep is groot om het netwerk samen te brengen en kennis met elkaar te delen. Als organisatie hopen we de deuren van de Precisiebeurs dan ook op 10 en 11 november 2021 in de Brabanthallen te mogen openen. We stellen te allen tijde de veiligheid van alle bij de Precisiebeurs betrokken personen voorop. Hiervoor volgen we altijd de actuele RIVM-richtlijnen en gaan nog een stap verder. We stellen onszelf hoge eisen als het gaat om de veiligheid van onze gasten, relaties en medewerkers. Ieder detail is uitgewerkt: vanaf het moment dat u bij de Precisiebeurs binnenstapt tot aan het moment dat u de locatie verlaat. 

Plattegronden en programma worden zo veel mogelijk in ere gehouden

De Brabanthallen biedt alle ruimte om maatregelen in te passen zoals extra brede gangpaden. Als organisatie stelt Mikrocentrum alles in het werk om de vloerindeling en alle geliefde programma elementen ook in den Bosch in ere te houden. 

Exposanten die in 2020 ingeschreven waren, worden begin februari met voorrang uitgenodigd. In verband met de huidige corona situatie hanteren we voor de 2021 editie een speciale coulance annuleringsregeling. Bekijk hier om de regeling.

Interesse in deelname aan de 2021 editie?

Wilt u uw bedrijf profileren op de Precisiebeurs? Neem dan via onderstaand online interesseformulier contact met ons op. We nemen snel contact met u op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.  

Ja, ik heb interesse in exposeren

Heeft u interesse om deel te nemen aan de editie van 2021? Maak dan hier uw interesse kenbaar. 

precisiebeurs tu delft

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Precisiebeurs en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Event Fair
  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Fairs & Business
  • Inside Data View
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.