Exposeren

Precisietechnologie krijgt de komende jaren een nog grotere betekenis voor de industrie. De ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op, waarbij de grenzen nog lang niet zijn bereikt. Het is dan ook niet voor niets dat de Precisiebeurs al 20 jaar hét trefpunt is voor de industrie op dit gebied. Om mee te kunnen gaan in alle ontwikkelingen, is specialisatie op vele gebieden noodzakelijk. Samenwerking en kennisdeling tussen bedrijven en kennisinstellingen is daarbij essentieel om specifieke kennis te mobiliseren voor nieuwe oplossingen.  

Voor de 2021 editie overweegt de organisatie nog welk program en welke lokatie het meeste uitzicht biedt op een veilige en succesvolle editie, met minimale annuleringsrisico's. Begin 2021 verwacht de organisatie met een solide voorstel te komen. Exposanten die in 2020 ingeschreven waren, worden dan met voorrang uitgenodigd.

Ja, ik heb interesse in exposeren

Heeft u interesse om deel te nemen aan de editie van 2021? Maak dan hier uw interesse kenbaar. 

precisiebeurs tu delft

Waarschuwing aan exposanten: malafide uitgevers en misbruik rondom coronavirus situatie

Regelmatig ontvangen wij signalen via onze exposanten over internationale “uitgevers” die met door hen toegezonden formulieren de suggestie wekken dat zij iets te maken hebben met een beurs waar u aan deel neemt of heeft deelgenomen. Dit geldt ook voor partijen die gebruik maken van de huidige situatie rondom het coronavirus. Als organisatie vernemen we signalen dat partijen zich uitgeven als organisatie van de Precisiebeurs en op deze manier misbruik van u proberen te maken. Dit vindt zowel plaats via de telefoon als e-mail. Wij adviseren u ten alle tijden de bron te verifiëren. Wanneer u twijfelt, kunt u contact opnemen met Mikrocentrum.  

Een greep uit de “uitgevers”:

  • Event Fair
  • Expo-Guide
  • Fair Expo
  • Fair Guide
  • Fairs & Business
  • Inside Data View
  • International Fairs Directory
  • Technology Email List
  • Een steeds vernieuwende andere combinatie

Voor de volledigheid informeren wij u dat er géén enkele sprake is van samenwerking tussen Mikrocentrum en de eerder genoemde organisaties. Wees dus alert en teken niets want deze documenten blijken een ongewenst meerjarig contract te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Mikrocentrum, +31 40 296 99 22.