hoe groot is een micron microscoop

Hoe groot is een micron?

In de wereld van cleanrooms zijn we gewend om over microns te praten. Als u bij Precisiebeurs exposant Connect 2 Cleanrooms op kantoor de vraag stelt: “hoe groot is een micron?”, krijgt u automatisch het antwoord: “een micron is een duizendste millimeter”.

We weten dat zijn SI symbool µm is, dat 1 micron kan worden geschreven als 10-6 en dat u maximaal 102.000 deeltjes met een afmeting van 0,3 µm per m3 lucht mag hebben in een ISO Klasse 6 cleanroom.

Maar hoe vaak denken we werkelijk na over hoe klein een micron in werkelijkheid is?

Bekijk het diagram eens om dat te ontdekken. Gegeven dit microscopische niveau van omgevingscontrole, kan een geclassificeerde schone omgeving een belangrijke factor zijn om een beheersbare, reproduceerbare omgeving voor uw essentiële bedrijfsprocessen te creëren.

hoe groot is een micron

Over de gastblogger: Connect 2 Cleanrooms

Deze blog is geschreven door exposant Connect 2 Cleanrooms. Zij ondersteunen hun klanten gedurende de gehele levenscyclus van de cleanroom. Door een effectieve controle van contaminatie heeft u de mogelijkheid om efficiënter te werken en een hogere mate van productiviteit te behalen. Meer weten hoe u dit kunt bereiken? Bezoek hen dan tijdens Precisiebeurs 2018 op stand 93.

Registreer gratis uw bezoek