coronavirus

Maatregelen rondom het Coronavirus (COVID-19)

Als organisatie volgen wij, Mikrocentrum, de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) nauwgezet aangezien de voorschriften en beperkingen van dag tot dag en van week tot week kunnen veranderen. Zo houden we dagelijks de adviezen vanuit het RIVM (Nederland) in de gaten en zorgen we voor passende maatregelen, ook in samenspraak met samenwerkingspartners, om risico’s te vermijden. Het welzijn van onze bezoekers staat uiteraard voorop. Graag delen we de door ons genomen maatregelen en enkele adviezen. Vooralsnog gaat Precisiebeurs 2020 door, maar uiteraard houden we de situatie nauwlettend in de gaten. 

De Precisiebeurs vindt plaats in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. Wij staan in nauw contact met deze locatie en nemen in samenspraak met hen passende maatregelen. Denk hierbij aan het plaatsen van instructie- en waarschuwingsborden en plaatsen (indien beschikbaar) desinfecterende handgel. 

Wat adviseert het RIVM ten aanzien van het Coronavirus en evenementen?

Het RIVM geeft op dit moment op haar website nog geen negatief advies voor het organiseren van evenementen in het najaar 2020. Er wordt aangegeven om bij het bezoeken en organiseren van evenementen de volgende standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven:

  • Was/reinig regelmatig uw handen, zeker na niezen/hoesten, met zeep of desinfecterende handgel.
  • Houd zo veel mogelijk 1,5 meter afstand.
  • Bedek bij het niezen/hoesten uw neus en mond met een papieren tissue of nies/hoest in uw elleboog. Gooi gebruikte tissues direct weg en was daarna uw handen.
  • Vermijd contact van dichtbij met personen die ziekteverschijnselen als niezen/hoesten, kortademigheid of koorts vertonen.
  • Vermijd handenschudden met andere personen of was/desinfecteer na het schudden direct uw handen.
  • Bij vertoning van ziekteverschijnselen en/of wanneer u uit een corona getroffen gebied komt, neem direct telefonisch contact op met uw huisarts.

Vertoont u ziekteverschijnselen of heeft u contact gehad met een corona patiënt?

Als organisatie vragen we personen die ziekteverschijnselen hebben of hebben gehad of die in contact zijn geweest met Corona besmette personen, niet naar de Precisiebeurs te komen.

Bekijk hier de actuele status zoals gegeven door het RIVM.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie vragen, dan kunt u contact opnemen met de organisatie.