innovaties precision motion products2

Innovaties op de Precisiebeurs: Precision Motion en Producten

Bijna is het zover: 18e editie van de Precisiebeurs! Ook dit jaar presenteren onze exposanten weer de laatste innovaties. Deze zijn zowel op de stands als in de Hall of Fame en op het demoplein te vinden. Benieuwd? Dan hebben we een greep uit de innovaties voor u op een rij gezet. In deze blog ontdekt u innovaties op het gebied van precision motion en producten.

‘s-Werelds unieke testfiets voor professionele fietsers - Comate BVBA, stand288B
Eenvoudig uw eigen koffer interieur ontwerpen met CaseCreator.com- Faes Cases BV, stand  195
dydaqlog - IIoT Data Logger – GBM MBH, Stand 249E
Deformable mirror for space application - ISP SYSTEM, stand 227                      High Speed Linear Actuator - JENAER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, stand 185      The NPK 03 gas pump: High pressure performance, in een compacte maat - KNF Verder BV, Stand 247
Kogelketting - LM Systems BV, stand 217
Small, smaller, smallest Non-slip! - NB Europe BV, stand 212
Precision in Perfection- OWIS GmbH, stand 107
Modulaire cleanrooms – ProCleanroom, stand 295        
Nieuwe UV zaklamp voor stofdetectie - ROMEX BV, stand 272
Kogellagers zonder smeermiddel! - SBN Nederland BV, stand 96          
Will-Fill Automated Metalworking Fluid Control -  WILL-FILL BVBA, stand 72

‘s-Werelds unieke testfiets voor professionele fietsers - Comate BVBA, stand 288B

comate

Samen met de Bakala Academy en KU Leuven ontwikkelde Comate een testapparaat dat uniek is in de wereld.

Eenvoudig uw eigen koffer interieur ontwerpen met CaseCreator.com- Faes Cases BV, stand 195

faes cases

Uw eigen koffer interieur maken was nog nooit zo eenvoudig! CaseCreator.com is een webshop voor zowel consumenten als bedrijven die de mogelijkheid biedt om een eigen kofferinterieur te ontwerpen. Door middel van een tekentool kunt u uitsparingen in het schuim tekenen. Er wordt gebruik gemaakt van het web-to-print principe. Dit houdt in dat het design naar een machine wordt gestuurd die direct begint met produceren. Na bestelling heeft u het interieur binnen vijf dagen in huis. Om het gemakkelijk te maken kunt u er ook meteen een koffer bij bestellen.

dydaqlog - IIoT Data Logger – GBM MBH, Stand 249E

dyaqlog

Zeer nauwkeurige gegevensverzameling + bruikbaarheid + connectiviteit = dydaqlog. De dydaqlog-datalogger combineert de voordelen van flexibele instelbare sensoringangen, nauwkeurige en betrouwbare gegevensregistratie met een eenvoudige, intuïtieve installatie en bediening, evenals naadloze connectiviteit met industriële cloudoplossingen. gegevens zijn altijd en overal beschikbaar in het Industrial Internet of Things - IIoT.

Deformable mirror for space application - ISP SYSTEM, stand 227

isp system

ISP SYSTEM heeft zijn gepatenteerde ontwerp van elektromechanische vervormbare spiegel aangepast om het compatibele te maken met de ruimteomgeving. Het kan optische aberraties van hoge orde corrigeren met een grote amplitude (> 50μm) met een resolutie van 1nm RMS. Het behoudt zijn vorm zelfs zonder stroom, dus het heeft een zeer laag energieverbruik. Een prototype is gekwalificeerd tot maximaal TRL 6. Het zal worden ingebed in ruimtetelescopen voor aardobservatie om een resolutie van 30 cm te bereiken.

High Speed Linear Actuator - JENAER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, stand 185

janear

High Speed Linear Actuator is een bewegings- en positioneringssysteem voor automatische optische inspectie (AOI), automatische röntgeninspectie (AXI), markering / markering en pick & place:

  • Hoge precisie beweging
  • Hoge dynamische beweging
  • Hoge positioneringsnauwkeurigheid
  • Systeem op maat, klaar voor verbinding en eenvoudig te implementeren in de machine van de klant
  •  Specificatie: slag 30 mm, snelheid 0,5 m / s, versnelling 30 m / s ^ 2, nauwkeurigheid +/- 0,005 mm, belasting 500 g

The NPK 03 gas pump: High pressure performance, in een compacte maat - KNF Verder BV, Stand 247

knp verder

De nieuwste swingzuigerpomp NPK 03 van KNF genereert een druk tot 5,5 bar met weinig geluid en weinig trillingen. De NPK03-sterkten zijn 5,5 bar g maximale werkdruk, tot 3 l / min vrije doorstroming en 250 mbar abs. vacuüm. Deze pomp past in een breed scala aan toepassingen. De borstelloze 4-draads motoroptie biedt de mogelijkheid om de pompstroom te regelen door het motortoerental via PWM of stuurspanning te regelen. Het lage trillings- en geluidsniveau bij hoge werkdrukpunten maakt de NPK03 ideaal voor toepassingen zoals medische point-of-care-machines, RNA-extractiemachines en vernevelaars voor de medische industrie, koffiemachines en melkschuimers in de voedingsindustrie, pulsatiedempers in de print industrie evenals voor andere toepassingen met vraag op hoge druk en beperkte installatieruimte.

Kogelketting - LM Systems BV, stand 217

lm system

THK loopwagen is voorzien van de nieuwste kogelkettingtechnologie.

Small, smaller, smallest Non-slip! - NB Europe BV, stand 212

 NB Europe

De minimale grootte 1 in de reeks van het NV-type STUDROLLER-systeem. Dit is een van de kleinste ter wereld.

Precision in Perfection- OWIS GmbH, stand 107

owis

OWIS GmbH werd opgericht in 1980 en heeft zijn hoofdkantoor in Staufen, in de buurt van Freiburg, in het zuidwesten van Duitsland. Het middelgrote familiebedrijf biedt wereldwijde optical beam handling systemen evenals standaard- en toepassingsspecifieke positioneringssystemen.OWIS®-producten zijn overal thuis: in life sciences, in informatietechnologie en communicatie, beeldverwerking en machinebouw, evenals in vele andere branches.

Modulaire cleanrooms – ProCleanroom, stand 295

procleanroom

Bouw aan uw expertise met een energiezuinige cleanroom van ProCleanroom. De partner voor het leveren van een schone werkomgeving die voldoet aan de wet- en regelgeving binnen uw branche. Door jarenlange ervaring en specialistische vakkennis garandeert ProCleanroom niet alleen een ultraschone werkomgeving. Door gebruik van de meest energiezuinige componenten en concepten garandeert ProCleanroom ook de laagste costs of ownership. Dus kwalitatief maatwerk tegen de beste prijs. De mogelijkheden voor cleanrooms zijn talrijk. Voor iedere branche en situatie levert ProCleanroom de beste oplossing.

Nieuwe UV zaklamp voor stofdetectie - ROMEX BV, stand 272

Romex

De PDL POWERLIGHT, een snoerloze UVa/witlicht zaklamp voor cleanroom inspecties. De lamp optimaliseert het gebruik omdat er geswitcht kan worden tussen UVa licht en strijklicht. Het grote bereik van het licht en het handzame mobiele karakter van de lamp geven de meest optimale kijk op stofdeeltjes inspectie in uw cleanroom.

Kogellagers zonder smeermiddel! - SBN Nederland BV, stand 96

sbn

Speciaal voor clean room en Food omgeving. TC2 kogellagers met een coating op de kooi ten behoeve van de smeereigenschappen. De lagers zijn standaard uitgevoerd in RVS en maat stabiel tot maximaal 300 graden.

Will-Fill Automated Metalworking Fluid Control -  WILL-FILL BVBA, stand 72 

will fill

Will-Fill is de totaalontzorging voor metaalbewerkingsemulsies. Het toestel is opgebouwd rond vier kerntaken: vullen, meten, rapporteren en conditioneren.

Deze innovaties live ervaren?

Kom dan op 14 en 15 november naar de Precisiebeurs. Bekijk hier de volledige plattegrond en het overzicht van exposanten.

Registreer gratis uw bezoek